SPEED PEDELEC FIETSERS GEZOCHT!

http://www.stipbike.nl/focus-e-bike/

Er zijn nog veel vragen rondom de snellere versie van de e-bike, de zogenaamde speed pedelec. Een aantal van deze vragen wil ik beantwoorden met mijn afstudeeronderzoek voor de master Planologie aan de Radboud Universiteit en voor de Provincie Gelderland.

Vanuit mijn achtergrond als planoloog met als specialisatie mobiliteit, zou ik bij willen dragen aan een duurzamer mobiliteitssysteem. Het doel van mijn onderzoek is een bijdrage leveren aan de toename van speed pedelec gebruikers in het forensenverkeer. Dit wil ik bereiken door onder andere inzicht te krijgen in de motieven en ervaringen van de gebruikers maar ook hun algemene houding ten opzichte van mobiliteit. Waar andere onderzoeken beginnen met redeneren vanuit de niet-gebruiker en hoe zij overtuigd kunnen worden, wil ik expliciet uitgaan van bestaande gebruikers. Het eerste deel van mijn onderzoek bestrijkt een enquête onder de gebruikers en in het tweede deel wil ik aan de hand van opgehaalde informatie groepsdiscussies voeren.

Voor het eerste deel, de survey, ben ik op zoek naar zo veel mogelijk mensen die de speed pedelec gebruiken in het woon-werkverkeer. In het onderzoek wil ik onder andere inzicht krijgen in de motieven en ervaringen van de gebruikers. Gebruikt u de speed pedelec? Draag dan uw steentje bij door de enquête in te vullen via deze link:

http://fmru.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_br6TX6bhNOvsSW1

Voor vragen kunt u mij bereiken via b.hendriks@gelderland.nl.  Alvast bedankt voor het delen en doorgeven van dit bericht!

Babet Hendriks

ru
Bron: http://www.ru.nl/
prov-gel
Bron: https://www.gelderland.nl/